Leenpartner

Wij richten ons onder andere op de automotive sector, watersport, recreatie en meer. Wij zijn de schakel tussen uw klant en de kredietbanken. Voor u als partner een oplossing waarmee, u uw klanten een extra service kunt verlenen. Onze inventieve oplossingen maken het voor onze partners mogelijk om binnen enkele minuten iedere variant van een consumptief krediet aan te vragen voor de klant.

Deskundig Advies

Door jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening, hebben wij een heldere visie op wat belangrijk is voor u en niet op de laatste plaats uw klant. Betrouwbaarheid, kwaliteit en een persoonlijke benadering zijn voor ons erg belangrijk. Zo heeft u een persoonlijk contactpersoon en zorgen wij er voor dat uw klant een advies krijgt die bij de persoonlijke situatie past.

Ondertussen werken ruim 2500 partners dagelijks succesvol met onze online modules en zijn wij dagelijks bezig om onze digitale tools te optimaliseren.

 

 

Wij hebben aanstellingen bij meerdere financieringsmaatschappijen en zorgen in bijna alle gevallen voor een concurrerend voorstel. We proberen ze het afsluiten van een krediet zo eenvoudig mogelijk te maken. De adviseurs kijken naar de persoonlijke situatie en geven een passend advies over het type lening (een doorlopend krediet, persoonlijke lening, krediet voor zelfstandigen of pluskrediet) en de hoogte daarvan.

 

Samenwerken

Heeft u interesse in een samenwerking? Neem gerust contact met ons op.

Ervaringen met Leenpartner.nl

Jeroen Warrink Financieel Adviseur

“De kredietmodule van Leenpartner.nl is ideaal, ik lever slechts NAW gegevens aan en binnen een dag heeft mijn klant een offerte.”

Anne Annema Eigenaar Autobedrijf

“Zeer blij met de aanvraagmogelijkheid in onze showroom. Onze klanten kunnen direct en anoniem een aanvraag indienen en vervolgens kan ik de status via mijn eigen dashboard volgen.”

Marianne Hoen Keukenverkoper

“Erg blij dat we zijn gaan samenwerken met Leenpartner.nl. Het werkt efficiënt en mijn klanten zijn ook zeer tevreden.”

Wij werken samen met