Missie

In de samenwerking met onze partners en consumenten staat de win-win situatie altijd op nummer één.

Leenpartner is een onafhankelijke intermediair, die actief bemiddelt voor diverse financieringsmaatschappijen. Na jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening zijn wij bekend met de vele mogelijkheden. Deze kennis en ervaring delen wij graag met onze partners om zo gezamenlijk verder te groeien. Vandaar dat wij streven naar een duurzame relatie waar alle partijen hun voordeel uit halen.

Door middel van overzichtelijke tools kunnen professionals hun klanten optimaal bedienen en wij hiermee een toegevoegde waarde bieden aan hun dienstverlening. Wij zijn continu bezig onze online tools te optimaliseren voor professionals en consumenten om zo nog betere resultaten te kunnen boeken en de omzet te laten stijgen.

Ervaringen met Leenpartner.nl

Jeroen Warrink Financieel Adviseur

“De kredietmodule van Leenpartner.nl is ideaal, ik lever slechts NAW gegevens aan en binnen een dag heeft mijn klant een offerte.”

Anne Annema Eigenaar Autobedrijf

“Zeer blij met de aanvraagmogelijkheid in onze showroom. Onze klanten kunnen direct en anoniem een aanvraag indienen en vervolgens kan ik de status via mijn eigen dashboard volgen.”

Marianne Hoen Keukenverkoper

“Erg blij dat we zijn gaan samenwerken met Leenpartner.nl. Het werkt efficiënt en mijn klanten zijn ook zeer tevreden.”

Wij werken samen met