Watersport

De aankoop van een jacht is een grote stap en gaat niet over één nacht ijs. Het is uiteraard van belang uw klant of potentiële kant van alle nodige informatie te voorzien en daarbij spelen de financieringsmogelijkheden ook een belangrijke rol. Daarom bieden wij u graag onze online tool aan om uw klant eenvoudig een extra service te kunnen bieden.

Wat doen wij voor u?

Op het moment dat uw klant een krediet nodig heeft voor de aankoop van een boot komt onze module aan bod. Wij hebben een oplossing die u en uw klant informeert over de financieringsmogelijkheden en het direct mogelijk maakt een krediet aan te vragen. Deze online module leveren wij samen met een prachtige zuil en zorgt naast de inhoudelijke bijdrage ook voor een representatieve uitstraling binnen uw bedrijf.

Leenpartner heeft aanstellingen bij meerdere financieringsmaatschappijen en zodoende ontvangt uw klant in bijna alle gevallen een concurrerend voorstel. Vanaf het moment dat de klant interesse heeft in kredietmogelijkheden komt onze module aan bod. Via onze online module voert u de NAWTE-gegevens van uw klant in. Leenpartner neemt vervolgens binnen zeer korte termijn contact op met uw klant, beoordeelt de persoonlijke situatie en doet een voorstel.

Als partner van Leenpartner heeft een vast aanspreekpunt die u van alle informatie voorziet en beschikbaar is voor vragen. Wij adviseren u graag over hoe u de diensten van Leenpartner het beste kunt implementeren in uw bedrijfsvoering.

De voordelen voor uw klant

Vooral bij de aankoop van een jacht spelen emoties en vertrouwen een belangrijke rol. Uw klant moet met allerlei zaken tegelijk rekening houden en rekent daarom ook op een betrouwbaar advies. Naast alle praktische informatie over het jacht is het voor de klant fijn als de verkoper een oplossing kan bieden voor de financiering. Voor de koper is dit vaak onbekend terrein en daarom ervaart meer dan 70% van de klanten het dan ook als zeer prettig om geholpen te worden met een aanvraag voor een krediet.

Heeft u vragen of wilt samenwerken? Neem gerust contact met ons op.

Ervaringen met Leenpartner.nl

Jeroen Warrink Financieel Adviseur

“De kredietmodule van Leenpartner.nl is ideaal, ik lever slechts NAW gegevens aan en binnen een dag heeft mijn klant een offerte.”

Anne Annema Eigenaar Autobedrijf

“Zeer blij met de aanvraagmogelijkheid in onze showroom. Onze klanten kunnen direct en anoniem een aanvraag indienen en vervolgens kan ik de status via mijn eigen dashboard volgen.”

Marianne Hoen Keukenverkoper

“Erg blij dat we zijn gaan samenwerken met Leenpartner.nl. Het werkt efficiënt en mijn klanten zijn ook zeer tevreden.”

Wij werken samen met