Keukenleverancier

Een nieuwe keuken is een zeer prijzige aanschaf en soms reden om de aankoop uit te stellen. Het is nu via onze module als keukenleverancier zeer eenvoudig uw klant over de financieringsmogelijkheden te informeren. Dit kan de klant net even dat zetje geven om tot koop over de gaan. Wij bieden u daarom graag onze online module aan om uw klant op een eenvoudige en snelle manier een extra dienst te kunnen verlenen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Op het moment dat uw klant een krediet nodig heeft voor de aankoop van een keuken komt onze module aan bod. Wij hebben een oplossing die u en uw klant informeert over de financieringsmogelijkheden en het direct mogelijk maakt een krediet aan te vragen. Deze online module leveren wij optioneel samen met een prachtige zuil en zorgt naast de inhoudelijke bijdrage ook voor een representatieve uitstraling binnen uw bedrijf.

Leenpartner heeft aanstellingen bij meerdere financieringsmaatschappijen en zodoende ontvangt uw klant in bijna alle gevallen een concurrerend voorstel. Vanaf het moment dat de klant interesse heeft in kredietmogelijkheden komt onze module aan bod. Via onze online module voert u de NAWTE-gegevens van uw klant in. Leenpartner neemt vervolgens binnen zeer korte termijn contact op met uw klant, beoordeelt de persoonlijke situatie en doet een voorstel.

Uit ervaring is gebleken dat onze module kan bijdragen aan een verbetering van de verkoopresultaten. Het is namelijk een ideale oplossing als u regelmatig klanten treft met een krediet behoefte en u zelf geen vergunning heeft om te bemiddelen in kredieten.

Aangesloten bij Leenpartner heeft u een vast aanspreekpunt die u van alle informatie voorziet en beschikbaar is voor vragen. Wij adviseren u graag over hoe u de diensten van Leenpartner het beste kunt implementeren in uw bedrijfsvoering.

Voordelen voor uw klant

Uw klant zal naast het vakkundige keukenadvies ook geadviseerd kunnen worden over de financieringsmogelijkheden. Hierdoor zijn er meer mogelijkheden en kan de klant wellicht toch de keuken kopen die in eerste instantie boven het budget uit kwam. Daarnaast is het financieren van een keuken vaak onbekend terrein en daarom ervaart meer dan 70% van de klanten het ook als zeer prettig om geholpen te worden met de aanvraag voor een krediet.

Heeft u vragen of wilt samenwerken? Neem gerust contact met ons op.

Ervaringen met Leenpartner.nl

Jeroen Warrink Financieel Adviseur

“De kredietmodule van Leenpartner.nl is ideaal, ik lever slechts NAW gegevens aan en binnen een dag heeft mijn klant een offerte.”

Anne Annema Eigenaar Autobedrijf

“Zeer blij met de aanvraagmogelijkheid in onze showroom. Onze klanten kunnen direct en anoniem een aanvraag indienen en vervolgens kan ik de status via mijn eigen dashboard volgen.”

Marianne Hoen Keukenverkoper

“Erg blij dat we zijn gaan samenwerken met Leenpartner.nl. Het werkt efficiënt en mijn klanten zijn ook zeer tevreden.”

Wij werken samen met