Recreatie

De activiteiten die buiten de dagelijkse verplichtingen worden ondernomen kosten vaak geld. Onder andere de recreatieve voertuigen zoals campers, caravans en tenten kunnen voor de consument vaak duur uitvallen en ze tegenhouden tot koop over te gaan. Daarom bieden wij u als aanbieder van deze producten onze module aan. Hiermee kunt u de klant op een zeer gemakkelijke manier adviseren over de financieringsmogelijkheden en direct een aanvraag doen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Tijdens het verkoopproces met een potentiële klant komt het onderwerp financiering vaak aan bod. Daarom is het van belang dat de verkopende partij alle middelen heeft om de klant van deze informatie te voorzien. Wij hebben daarom een oplossing die u en uw klant informeert over de mogelijkheden en het direct mogelijk maakt een krediet aan te vragen. Deze online module leveren we optioneel samen met een prachtige zuil en zorgt naast de inhoudelijke bijdrage ook voor een representatieve uitstraling binnen uw bedrijf.

Leenpartner heeft aanstellingen bij meerdere financieringsmaatschappijen en zodoende ontvangt uw klant in bijna alle gevallen een concurrerend voorstel. Vanaf het moment dat de klant interesse heeft in kredietmogelijkheden komt onze module aan bod. Via onze online module voert u de NAWTE-gegevens van uw klant in. Leenpartner neemt vervolgens binnen zeer korte termijn contact op met uw klant, beoordeelt de persoonlijke situatie en doet een voorstel.

Als partner van Leenpartner heeft een vast aanspreekpunt die u van alle informatie voorziet en beschikbaar is voor vragen. Wij adviseren u graag over hoe u de diensten van Leenpartner het beste kunt implementeren in uw bedrijfsvoering.

Heeft u vragen of wilt u samenwerken? Neem gerust contact met ons op.

Ervaringen met Leenpartner.nl

Jeroen Warrink Financieel Adviseur

“De kredietmodule van Leenpartner.nl is ideaal, ik lever slechts NAW gegevens aan en binnen een dag heeft mijn klant een offerte.”

Anne Annema Eigenaar Autobedrijf

“Zeer blij met de aanvraagmogelijkheid in onze showroom. Onze klanten kunnen direct en anoniem een aanvraag indienen en vervolgens kan ik de status via mijn eigen dashboard volgen.”

Marianne Hoen Keukenverkoper

“Erg blij dat we zijn gaan samenwerken met Leenpartner.nl. Het werkt efficiënt en mijn klanten zijn ook zeer tevreden.”

Wij werken samen met