Juwelier

Als juwelier weet u als geen ander dat de aankoop van een horloge een grote beslissing is, maar ook een zeer waardevolle investering. Daarom zijn wij content dat diverse juweliers momenteel gebruik maken van onze module. Hierdoor wordt het kopen van een horloge voor veel meer mensen mogelijk gemaakt.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Net als bij het kopen van een woning of auto kan de prijs van een horloge boven het budget van uw klant uitkomen. Daarom is het van belang dat de verkopende partij alle middelen heeft om de klant van de financieringsmogelijkheden te voorzien. Wij hebben daarom een oplossing die u en uw klant informeert over de mogelijkheden en waarmee u direct een krediet kunt aanvragen. Deze online module leveren wij optioneel en zorgt naast de inhoudelijke bijdrage ook voor een moderne toevoeging aan het verkoopproces.

Leenpartner heeft aanstellingen bij meerdere financieringsmaatschappijen en zodoende ontvangt uw klant in bijna alle gevallen een concurrerend voorstel. Vanaf het moment dat de klant interesse heeft in kredietmogelijkheden komt onze module aan bod. Via onze online module voert u de NAWTE-gegevens van uw klant in. Leenpartner neemt vervolgens binnen zeer korte termijn contact op met uw klant, beoordeelt de persoonlijke situatie en doet een voorstel.

Als partner van Leenpartner heeft u een vast aanspreekpunt die u van alle informatie voorziet en beschikbaar is voor vragen. Wij adviseren u graag over hoe u de diensten van Leenpartner het beste kunt implementeren in uw bedrijfsvoering.

Heeft u vragen of wilt samenwerken? Neem gerust contact met ons op.

Ervaringen met Leenpartner.nl

Jeroen Warrink Financieel Adviseur

“De kredietmodule van Leenpartner.nl is ideaal, ik lever slechts NAW gegevens aan en binnen een dag heeft mijn klant een offerte.”

Anne Annema Eigenaar Autobedrijf

“Zeer blij met de aanvraagmogelijkheid in onze showroom. Onze klanten kunnen direct en anoniem een aanvraag indienen en vervolgens kan ik de status via mijn eigen dashboard volgen.”

Marianne Hoen Keukenverkoper

“Erg blij dat we zijn gaan samenwerken met Leenpartner.nl. Het werkt efficiënt en mijn klanten zijn ook zeer tevreden.”

Wij werken samen met