Over Leenpartner

Leenpartner is het loket voor partners van Leenpartner. Wij richten ons onder andere op de automotive sector, watersport, recreatie en nog veel meer bedrijven. Wij zijn de schakel tussen de bedrijven en Leenpartner en bieden deze bedrijven, ook wel onze partners genoemd een oplossing waarmee ze hun klanten een extra service kunnen verlenen. Onze inventieve oplossingen maken het het voor onze partners mogelijk om binnen enkele minuten iedere variant van een consumptief krediet aan te vragen voor de klant.

Deskundig Advies

Door jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening, hebben wij een heldere visie op wat belangrijk is voor u maar vooral ook voor uw klant. Betrouwbaarheid, kwaliteit en een persoonlijke benadering zijn voor ons erg belangrijk. Zo heeft u een persoonlijk contactpersoon en zorgen wij er ook voor dat uw klant een advies krijgt die bij de persoonlijke situatie past.

Ondertussen werken ruim 800 partners dagelijks succesvol met onze online modules en blijven wij dagelijks bezig onze digitale tools te optimaliseren.

Over Leenpartner

Leenpartner is een handelsnaam van BT Assurantiën, Postbus 687, 9200 AR Drachten

Vergunningnummer: 12006299
Plaats: Drachten
Land: Nederland
KvK: 01078087

BT Assurantiën heeft aanstellingen bij meerdere  kredietbanken en zorgt zodoende in bijna alle gevallen voor een concurrerend voorstel. Zo proberen ze het afsluiten van een krediet ook zo eenvoudig mogelijk te maken. De adviseurs kijken naar de persoonlijke situatie en geven een passend advies over het type lening (een doorlopend krediet, persoonlijke lening, krediet voor zelfstandigen of pluskrediet) en de hoogte daarvan.

 

Samenwerken?

Heeft u interesse in een samenwerking? Neem gerust contact met ons op.

Ervaringen met Leenpartner.nl

Jeroen Warrink Financieel Adviseur

“De kredietmodule van Leenpartner.nl is ideaal, ik lever slechts NAW gegevens aan en binnen een dag heeft mijn klant een offerte.”

Anne Annema Eigenaar Autobedrijf

“Zeer blij met de aanvraagmogelijkheid in onze showroom. Onze klanten kunnen direct en anoniem een aanvraag indienen en vervolgens kan ik de status via mijn eigen dashboard volgen.”

Marianne Hoen Keukenverkoper

“Erg blij dat we zijn gaan samenwerken met Leenpartner.nl. Het werkt efficiënt en mijn klanten zijn ook zeer tevreden.”

Wij werken samen met