Financieel Adviseur

Als assurantietussenpersoon of hypotheekadviseur weet u dat extra geld voor uw klant soms goed van pas komt. Bijvoorbeeld omdat uw verzekeringsklant een nieuwe of andere auto wilt aanschaffen of wanneer uw hypotheekklant extra financiering nodig heeft naast de hypotheek om de restschuld of verbouwing te financieren.

Als bij een hypotheek intakegesprek blijkt dat een hypotheekofferte niet verstrekt kan worden wegens teveel uitstaand consumptief krediet, kunt u de klant voorstellen de lopende financiering samen te voegen tot een voordeligere financiering via Leenpartner. Wellicht zijn er dan in de toekomst wel mogelijkheden voor de klant om het droomhuis te financieren en zit u binnen korte termijn weer met de klant om tafel.

Wij hebben daarom een oplossing die u en uw klant informeert over de mogelijkheden en het direct mogelijk maakt een krediet aan te vragen. Leenpartner heeft aanstellingen bij meerdere financieringsmaatschappijen en zodoende ontvangt uw klant in bijna alle gevallen een concurrent voorstel. Via onze online module voert u de NAWTE gegevens van uw klant in. Leenpartner neemt vervolgens binnen zeer korte termijn contact op met uw klant, beoordeeld de persoonlijke situatie en doet een voorstel.

Heeft u zelf geen vergunning om te bemiddelen in kredieten, maar treft u wel regelmatig cliënten die een kredietbehoefte hebben? Dan is onze module de ideale oplossing voor u. Als partner van Leenpartner heeft u een vast aanspreekpunt die u van alle informatie voorziet en beschikbaar is voor vragen of algemene ondersteuning. Wij adviseren u graag over hoe u de diensten van Leenpartner het beste kunt implementeren in uw bedrijfsvoering.

Heeft u vragen of wilt samenwerken? Neem gerust contact met ons op.

Ervaringen met Leenpartner.nl

Jeroen Warrink Financieel Adviseur

“De kredietmodule van Leenpartner.nl is ideaal, ik lever slechts NAW gegevens aan en binnen een dag heeft mijn klant een offerte.”

Anne Annema Eigenaar Autobedrijf

“Zeer blij met de aanvraagmogelijkheid in onze showroom. Onze klanten kunnen direct en anoniem een aanvraag indienen en vervolgens kan ik de status via mijn eigen dashboard volgen.”

Marianne Hoen Keukenverkoper

“Erg blij dat we zijn gaan samenwerken met Leenpartner.nl. Het werkt efficiënt en mijn klanten zijn ook zeer tevreden.”

Wij werken samen met