Bent u consument?

Geld lenen is een serieuze zaak. Er bestaan vele aanbieders en producten in deze markt. Maar waar gaat u geld lenen? Via het aanvraagformulier op de site kunt u uw gegevens achterlaten en dan wordt er binnen korte termijn contact met u opgenomen door Leenpartner. Bij Leenpartner proberen we het afsluiten van een krediet voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. De adviseurs kijken naar uw persoonlijke situatie en geven u daarbij een passend advies over het type lening (een doorlopend krediet, persoonlijke lening, krediet voor zelfstandigen of pluskrediet) en de hoogte daarvan.

Let op! Nergens valt meer op te besparen dan op bestaande leningen. Door een te hoge rente betaalt u eigenlijk teveel (u zit langer aan een lening vast of uw maandlasten zijn te hoog). Wij sluiten leningen over naar een lagere rente, waardoor onze klanten eerder schuldenvrij zijn en veel geld besparen. Wij zoeken de beste aanbieding voor u op (rente vanaf 4,1%), maken een vrijblijvend voorstel en geen berekenen geen advieskosten. Ook besparen? Klik hier.

Afdrukken

Ervaringen met Leenpartner.nl

Jeroen Warrink Financieel Adviseur

“De kredietmodule van Leenpartner.nl is ideaal, ik lever slechts NAW gegevens aan en binnen een dag heeft mijn klant een offerte.”

Anne Annema Eigenaar Autobedrijf

“Zeer blij met de aanvraagmogelijkheid in onze showroom. Onze klanten kunnen direct en anoniem een aanvraag indienen en vervolgens kan ik de status via mijn eigen dashboard volgen.”

Marianne Hoen Keukenverkoper

“Erg blij dat we zijn gaan samenwerken met Leenpartner.nl. Het werkt efficiënt en mijn klanten zijn ook zeer tevreden.”

Wij werken samen met