Automotive

Krijgt u vaak vragen over de financieringsmogelijkheden bij een auto of motor? Speciaal voor de Automotive sector hebben wij een online tool die er voor zorgt dat uw klanten en/of potentiële klanten goed worden geïnformeerd. Via uw eigen digitale dashboard kunt u zeer eenvoudig extra service verlenen aan uw klanten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Tijdens het verkoopproces met een potentiële klant komt het onderwerp financiering vaak aan bod. Daarom is het van belang dat de verkopende partij alle middelen heeft om de klant van deze informatie te voorzien. Wij hebben daarom een oplossing die u en uw klant informeert over de mogelijkheden en waarmee u direct een krediet kunt aanvragen. Deze online module leveren wij optioneel samen met een prachtige zuil en zorgt naast de inhoudelijke bijdrage ook voor een representatieve uitstraling binnen uw bedrijf. Op het moment dat de klant interesse heeft in de kredietmogelijkheden komt onze module aan bod. Via onze online module voert u de NAWT-gegevens van uw klant in. Leenpartner neemt vervolgens binnen zeer korte termijn contact op met uw klant, beoordeelt de persoonlijke situatie en doet een voorstel.

Wij werken nauw samen met meerdere kredietbanken in Nederland en zodoende ontvangt uw klant in bijna alle gevallen een concurrerend voorstel.

Financial Lease

Naast de particulieren klanten is deze oplossing ook geschikt voor zakelijke klanten. Zelfstandige ondernemers in het midden- en kleinbedrijf die personen- en/of bedrijfswagens willen leasen kunnen ook gebruik maken van onze module en ter plaatse een aanvraag doen. We spreken in dit geval over Financial Lease. Uw zakelijk klant zal direct economisch eigenaar van de auto zijn en kiest zelf de hoogte van de aanbetaling, de looptijd van het contract en de afschrijving. Groot voordeel is dat de rente en afschrijving fiscaal aftrekbaar zijn. Leenpartner verzorgt in dit geval ook voor de gehele financiële afhandeling.

Voordelen Financial Lease:

  • Direct economisch eigenaar
  • Vaste looptijd en rente
  • Afschrijving en rente fiscaal aftrekbaar
  • Lage maandtermijnen door restwaarde
  • Maatwerk en verantwoord

De voordelen voor uw klant

Tijdens een dure aankoop moet uw klant met allerlei zaken tegelijk rekening houden. Daarnaast wil uw klant snel handelen en is het fijn als de verkoper naast de informatie over de auto ook een oplossing kan bieden voor de financiering. Dit is voor de koper vaak onbekend terrein en daarom ervaart meer dan 70% van de klanten het dan ook als zeer prettig om geholpen te worden met een aanvraag voor een krediet.

Als partner van Leenpartner heeft u een vast aanspreekpunt die u van alle informatie voorziet en beschikbaar is voor vragen. Wij adviseren u graag over hoe u de diensten van Leenpartner het beste kunt implementeren in uw bedrijfsvoering.

Heeft u vragen of wilt samenwerken? Neem gerust contact met ons op.

Ervaringen met Leenpartner.nl

Jeroen Warrink Financieel Adviseur

“De kredietmodule van Leenpartner.nl is ideaal, ik lever slechts NAW gegevens aan en binnen een dag heeft mijn klant een offerte.”

Anne Annema Eigenaar Autobedrijf

“Zeer blij met de aanvraagmogelijkheid in onze showroom. Onze klanten kunnen direct en anoniem een aanvraag indienen en vervolgens kan ik de status via mijn eigen dashboard volgen.”

Marianne Hoen Keukenverkoper

“Erg blij dat we zijn gaan samenwerken met Leenpartner.nl. Het werkt efficiënt en mijn klanten zijn ook zeer tevreden.”

Wij werken samen met